Антонио заложи на “Идвам да те взема“ за дебюта си в PlanetaOfficial

Антонио заложи на “Идвам да те взема“ за дебюта си в PlanetaOfficial
Слушай в Стрийминг Платформите

В края на 2020 година към музикална компания “Пайнер” се присъедини един амбициозен, млад изпълнител, който си поставя високи цели по отношение на своята кариера. Неговото име е Антонио и преди дни представи своя дебютен проект в PlanetaOfficial в YouTube. Видеоклипът “Идвам да те взема“ провокира сериозен интерес от страна на меломаните и даде заявка, че Антонио има потенциал да се превърне в едно от новите актуални имена в поп-фолка. Хитов заряд и много настроение носи сингъла, а колорит добавя участието на талантливата Таня Маринова. Певицата не се поколеба да подкрепи младия си колега, а резултатът по думите на феновете е повече от добър:

“Антонио, ти си новият ми любимец. Музика, текст, клип, визия – всичко е 6“, “Мачкай, машина“, “Песента е топа! Ако бяха отворени клубовете щеше да е разбивация“, “Топ! Браво“, “Хит, Хит, Хит! Антонио е страшен гъзар... Много хубав клип. Само напред и нагоре“

.
За дебюта си Антонио се довери доказани имена в поп-фолка. Музиката и аранжиментът са поверени на Деян Асенов, а самият Антонио също взема участие в създаването на мелодията. Текстът пък е написан от хитовия тандем Александър Попов и Петър Петров. Режисьор и оператор на лентата, която вече може да гледате в ефира на “Планета” / “Планета HD” и Planeta 4K e Добромир Николов.

 

КАТЕГОРИИ