Ариа: Винаги пея от сърце и душа

Ариа: Винаги пея от сърце и душа

В седмицата на любовта в “Автограф” гостува Ариа. Певицата признава, че е влюбена, но не в мъж, а в музиката и в проектите си. Няма половинка до себе си в момента и цялата й любов, време и енергия посвещава на музиката и новите песни, които подготвя.

“На 14 февруари ще бъда на участие и ще се забавлявам с моите фенове, с хората, които харесват музиката, която правя. Така че, подобаващо ще посрещна този празник - с любовта на феновете и моята към тях“.

Ариа казва, че винаги е себе си и най-вероятно това й помага да жъне успехи в кариерата. Според нея някои хора това ги дразни, на други им допада. Не знае дали е печеливша формула.

“Много съм амбициозна и когато реша нещо, си гоня нещата. Радвам се, че проектите ми, особено последните два, много се харесаха и се надявам всеки следващ да е още по-успешен. Каквото зависи от мен го правя. А от там нататък всичко е късмет и Божа работа.”


Пред водещата Галя Димитрова певицата споделя, че е нов изпълнител и има нужда от песни и от собствен репертоар. Затова се старае да бъде по-продуктивна. Не знае с какво темпо трябва да се движи, но гледа горе-долу да е с едно и също.

“Живеем във време, в което изпълнителите са много. Всеки пуска нови проекти. Затова е добре да си по-активен, защото иначе ще бъдеш по-трудно забележим. Всъщност е доста относително, зависи и от песните. Може да пуснеш дадена песен и шест месеца да не ти трябва нищо ново.”


До няколко дни Ариа ще ни зарадва с нова песен. Тя е самостоятелна и е доста интересна и различна. Отново има намеса в текста, защото много обича да взима участие във всичките си текстове.

“Не искам много да издавам. Искам да оставим на хората да преценят дали им допада или не. Аз съм хванала една линия, която следвам относно звученето, за да създам свой стил. Но пък смятам, че не трябва да ставаме прекалено еднотипни, защото в един момент това води до еднообразие. Хубаво е във всеки един нов проект да има по нещо различно. Целият екип, с който работя по новата песен, е изцяло обновен. Текстът е доста интересен и искам да видя как ще го възприемат хората и дали ще се припознаят отново в него. Написан е с много емоция и е изпят с много чувство. Аз винаги пея от сърце и душа“, казва още Ариа в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ