Ариа показва двете си страсти в “Да те заболи”

Ариа показва двете си страсти в “Да те заболи”

Ариа представи втория си клип в музикална компания “Пайнер” в канала за видеосподеляния PlanetaOfficial. “Да те заболи” определено предизвика интереса на меломаните, които побързаха да дадат своите положителни коментари и харесвания:

“Браво, Ариа, страхотна песен. Продължавай в същия дух. Искам повече песни от теб, защото имаш уникален глас!”, “Много високо ниво за нов изпълнител с едва втора песен!”, “Доста съм впечатлен – песента, текста, клипа, всичко ми харесва и Ариа е много красива. Ако продължи с качествени песни, ще се нареди до топ-имената. Успех!”, “Тази песен е по-добра от предишната. Адмирации! Очакваме да направиш дует с Емануела!”


Музиката и аранжиментът на “Да те заболи” са на Даниел Ганев, а автор на текста е Росен Димитров. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Георги Манов, който е заложил на драматичен сюжет, а кадрите са заснети от Георги Марков. В новия си клип певицата е съчетала двете си страсти – музиката и спорта. Преди време самата тя сподели пред www.planeta.tv, че вае тяло с фитнес и въздушна акробатика. Именно последната е запечатана в лентата, а Ариа изпълнява сложните фигури с уникална грация, на която могат да завидят и професионалните състезатели в този труден спорт.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ