Ариа с музикална изповед на рождения си ден

Ариа с музикална изповед на рождения си ден

На 6 май Ариа празнува рожден ден, но тази година певицата реши той да бъде по-различен и по-емоционален за нея. Вместо пищни празненства Ария зарадва себе си и своите почитатели с нова песен и нов видеоклип.

“СПОМЕН ОТ КУРШУМ” вече е факт! Скъпи приятели, не мога да ви опиша емоцията, която изпитвам днес. Подарявам си, подарявам ви този проект, защото има много голяма стойност за мен. Една история и един извървян път. “Спомен от куршум” е едно от най-личните и лирични мои дела. Представям ви един вече завършен проект, който не спирам да слушам. Слушайте и вие, споделяйте, докоснете се до текста и усетете енергията, която споделям! ОБИЧАМ ВИ!”, така Ариа се обърна към своите почитатели минути след премиерата на новия видеоклип “Спомен от куршум”.

2
Видеоклипът направи своята премиера в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K. “Спомен от куршум” е съвместен музикален проект на Ариа и гръцкия изпълнител Kyriacos Georgiou. Музиката и аранжимента на песента са на Артур Надосян, а текстът е дело на Николета Чолакова – Никол. Режисьор на видеоклипа е Иван Димитров – Torex.

“Честит рожден ден, Ариа – любимка моя!... Ариа се завръща там, където й е мястото! Това се казва гърмеж… Ариа си е Ариа и празнува рождения си ден с хит!... Този проект е страхотен, чакаме самостоятелен нов албум на Ариа от Пайнер… Стил и Класа! Браво, отново страхотен проект на Ария за 2024 година… Хубава песен! Много се радвам, че е качена в канала на Планета… Продължавай в същия дух, момиче…”, емоционални са феновете на певицата.

Богата е и клубната програма на Ариа тази седмица. На 9 май, четвъртък тя ще представи “Спомен от куршум” в Planeta by Eleven club, в Студентски град, на 10 май – в Пловдив, а на 11 май – пред публиката в Ямбол.

КАТЕГОРИИ