Ариа със заявка за Балкански хит

Ариа със заявка за Балкански хит
Слушай в Стрийминг Платформите

Една от най-актуалните изпълнителки на музикална компания “Пайнер” – Ариа приятно изненада не само своите почитатели, но и всички, които харесват балканската музика с новия си дует “Imaš sve / Имаш всичко”. Той е изцяло на сръбски език, а партньор в студиото и пред камерата на българската звезда е младата надежда Menil Velioski. Роденият в Република Северна Македония певец е един от най-харесваните млади изпълнители към днешна дата не само в Родината си и Република Сърбия, но и в цялата юго-диаспора. В биографията си има няколко спечелени конкурса за изпълнител и с удоволствие се включи в проекта на Ариа.

Веднага след премиерата на видеоклипа в официалния YouTube-канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial, буквално заваляха коментари на фенове от България и Балканите:

“Wow, The best song… Bravo Aria! Sjajna pjesma! Pozdrav iz Crne Gore… I love Bulgaria and the music. Best music in the Balkan’s and world… Need to learn this beautiful language… Menil je divan pevac i momak… Още го помня като момчето, което пее “Nisam te ponizio”. Въпреки, че е само на 18 години има страхотен глас, не очаквах изобщо този дует. Браво!”

Звукозаписът на “Imaš sve / Имаш всичко” Ариа и Menil Velioski правят в Белград, в емблематичното студио на Горан Радкович – Рале. Точно там преди години се родиха и големите хитове на Индира Радич, Стоя, Неда Украден и още много сръбски звезди. Музиката на песента е на KlinTon Demirovski, а заедно с него и Ариа участва в аранжимента. Сръбският текст е написан от Branislav Glušac, а режисьор на лентата е Виктор Антонов.

“В този проект реших да експериментирам и да покажа една доста различна Ариа, споделя певицата пред www.planeta.tv. – Исках да представя едно различно мое амплоа, нова визия, стайлинт и настроение, и ще се радвам ако съм успяла да го постигна. Не се замислих въобще да пея на сръбски, защото този език го говоря добре, както руския и английския. Знам, че вече съм изненадала феновете си, но ще се опитам да ги сюрпризирам още един път като представя и българска версия на тази песен.”

КАТЕГОРИИ