Ариа вае тяло с въздушна акробатика и фитнес

Ариа вае тяло с въздушна акробатика и фитнес

Ариа е едно от новите имена в музикална компания “Пайнер“, които за кратко привлякоха вниманието на меломаните. Певицата дебютира в ефира на телевизия “Планета“ още през януари 2017, в общ проект с Емануела, а преди месец и официално като изпълнител на “Пайнер“ представи самостоятелната песен “Кралица“ с интригуващ видеоклип. Тази седмица, потребителите в PlanetaTV Official в YouTube могат да се запознаят отблизо с Ариа, защото тя е гост в предаването “Бъди звезда“.
Наред с увлечението си към музиката, за която признава, че е голямата й любов и страст, изпълнителката издава, че спортът също е нещо, без което не може:

“Спортувам почти ежедневно. Освен на фитнес, ходя и на въздушна акробатика. Много е интересно и зареждащо“, откровена е Ариа.

Тя споделя пред водещия Атанас Михайлов, че като малка е тренирала художествена гимнастика, но на 13 години се е отказала от професионалния спорт. Интересите й са разностранни, а сред тях са и пътешествията.

“Много обичам да пътувам, често го правя и мога да кажа, че това е едно от хобитата ми“, не крие тя.


А когато е заедно с приятни и любими хора, щастието вече е пълно. Така и предпочита да релаксира в свободното си време. Именно по време на едно свое загранично пътуване, Ариа успява да пребори един от най-големите си страхове, този от високо, защото скача с парашут от височина 7500 метра в Дубай.
По отношение на музиката и своята кариера певицата е категорична, че не е склонна на компромиси, а цялата си енергия в момента е насочила към работата по нови песни.

 

 

КАТЕГОРИИ