Ариа вдига адреналина с “300“

Ариа вдига адреналина с “300“
Слушай в Стрийминг Платформите

Лято е – време е за горещи емоции, вълнуващи партита и много музика. А хитовете предлагат звездите на музикална компания “Пайнер“. Най-новото заглавие в PlanetaOfficial в YouTube, което за часове развълнува феновете на поп-фолк е “300“ и е новият проект на Ариа. Изпълнителката отново се е постарала да предложи комбинация от увличащ ритъм и текст, поднесени с атрактивно видео. Лентата е изпълнена с адреналин, а Ариа влиза в нова, различна роля, в която отново успява майсторски да се превъплъти. Режиьор на “300“ е Людмил Иларионов – Люси, оператор – Радослав Георгиев. Песента пък е по музика на Klinton Demirovski, аранжимент на Diamond Beat Production и текст, обединил идеите на Ариа и Петя Радева.

Най-запалените почитателите на звездата побързаха да я поздравят за поредния поредния хит в репертоара й, а оценките на абонатите в портала за видеосподеляне са повече от ласкави:

“Ариа отново извади поредния хит! Продължавай с 300 към върха“, “Гърми! Тази жена няма слабо... Мачкай с хит!“, “Още няколко хита и си готова за албум“, “Браво, Ариа супер яка песен“, “Ариа е феноменална!  Нейната енергия е неописуема. Новият проект е много силен“


Тази седмица предстои “300“ да направи и своята клубна премиера. Началото ще бъде дадено на 28 юли в Китен, след което следват Созопол и Приморско на 29-ти. В последните два дни на месеца Ариа ще гостува в Слънчев бряг и Ямбол, а ударно начало на август тя ще постави в морската столица, Варна.

 

КАТЕГОРИИ