Австрия посреща Преслава ден след рождения й ден

Австрия посреща Преслава ден след рождения й ден

Предстоящият уикенд се очертава да бъде доста емоционален за Преслава. На 26 юни певицата ще отбележи своя рожден ден, а сред част от празненствата в този ден ще бъде участието й в популярен клуб в столицата. Всички, които имат желание да празнуват със звездата на телевизия “Планета” и лично да я поздравят ще имат тази възможност, а самата тя обещава, че това ще бъде една незабравима музикална нощ.
На следващия ден Преслава ще продължи да радва с песните си почитателите на българската музика, но този път тя ще бъде специален гост зад граница. Певицата на 2014 година е поканена да изнесе концерт в Австрия, а домакин на партито ще е Club 34 във Виена.

Интересът към събитието е огромен, защото Преслава е една от любимите звезди не само в България, но и по света. Това е и причината концертът да е сред най-коментираните музикални събития през този месец и всички да са нетърпеливи да посрещнат певицата. Преслава вече е подбрала репертоар само от хитове, а сред тях със сигурност ще е най-новия й сингъл “Аматьорка”, който се радва на огромен успех сред меломаните в България.

фотограф: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ