Ави Бенеди: Животът ми се преобърна на 180 градуса

Ави Бенеди: Животът ми се преобърна на 180 градуса

“След четири години в музикална компания “Пайнер”, моят живот се преобърна на 180 градуса. Благодаря Ви много, г-н Димитров. Това, че музиката, която създавам, се харесва, ми дава сили. Имам много идеи, които нямам търпение да реализирам”, признава Ави Бенеди в новия брой на предаването “Звездно”.


Певецът е в компанията на своята половинка Севдалина Дякова, но този път успешно се справя с българския език без нейна помощ. Двамата споделят, че най-накрая след осем месеца работа са успели да си подарят така жадуваната ваканция:

“Бяхме в Халкидики тази година и беше много хубаво – казва Ави, а Севи се намесва – Заредени сме с много енергия от тези две седмици в Гърция през август, изкарахме си страхотно.”


Звездната двойка не крие своята радост от международния успех на испанския албум на Ави Бенеди – “Loco”. Певецът не спира да получава комплименти от свои колеги от Испания, Швейцария, Германия, Швеция...:

“Ти си готин певец – ми пишат хора, които не познавам лично – Искаме да направим нещо заедно, имаме DJ-ремикс, можеш да пееш за нас, за нашите албуми – За мен това е много голямо признание за новия албум. В Германия бях в YouTube Trand Charts, за първата песен “La Vida Amiga”, а след това и за “Oye, Señorita”, споделя Ави Бенеди.


Севдалина Дякова допълва, че след като са пуснали тези две песни по радиата в Европа, много врати са се отворили за Ави. Той е установил доста контакти, не само в Европа, но и в Латинска Америка, както и в Маями, и Лос Анджелис. Факт е, че в деня на инервюто двамата очакват пристигането на един много известен DJ от Колумбия. Заедно работят по нова песен, във Fresh Style. Успоредно с това Ави е ангажиран и с много други проекти с артисти от Армения, Узбекистан, Израел и Русия.

Ави Бенеди разкрива, че неговата любима песен от албума “Loco” се казва “Margarita”, а нейната мелодия се родила буквално за 20 минути. Сред музикалните изненади, които певецът е подготвил са и два много специални проекта. Той е написал балада за своята колежка Анелия, подготвя и една песен заедно със своя баща, известен оперен певец във Виена, която е с участието и на други артисти. По думите на Ави това е един наистина много мащабен проект, който се надява да реализира до края на годината, още повече, че идеята за него се родила преди две години.

КАТЕГОРИИ