Ави Бенеди и Етиен Леви представят “Някой ден”

Ави Бенеди и Етиен Леви представят “Някой ден”

Лятото на 2018 година се оказва богато на музика за Ави Бенеди. Днес премиера в ефира на трите телевизии с марката “Планета” прави дуетът “Някой ден” на Ави Бенеди и Етиен Леви. Музиката е на Ави Бенеди и Wojtek Grzymala. Върху аранжимента те работят заедно с Етиен Леви, а Борислав Мирчев е автор на текста. Режисьор на видеото, в което се показват красиви кътчета от България - Арбанаси, Велико Търново, Дряновския манастир, Боженци и Етъра край Габрово, е Николай Скерлев.

Ави Бенеди споделя пред www.planeta.tv, че идеята за сценария е вдъхновена от хубостта на нашата Родина.

“Обичам България и за мен това е една от най-красивите страни, в които някога съм бил. Тук имаме всичко - планини, море, хубава храна и хубави хора.”

Това е само началото на музикалните изненади, върху които Ави Бенеди работи в момента. Тези дни негов гост в България бе световноизвестната певица Ищар.

Двамата са не само добри приятели, но от години работят заедно. В момента изпълнителката подбира песните за новия си албум и най-вероятно в него ще намерят място и няколко композиции на Ави Бенеди. На хоризонта се задава и обща песен между трио “Трик” и Ави Бенеди.   
Премиерата на “Някой ден” днес съвпада с рождения ден на Етиен Леви, а това е специалния подарък към него от телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ