Ави Бенеди пя с Ищар

Ави Бенеди пя с Ищар

Ави Бенеди бе специален гост на концерта на световноизвестната етно изпълнителка Ищар, който препълни Зала 1 на НДК в София на 18 октомври. Това е първият концерт от световното турне на певицата, което ще промотира песните от новия й албум “Baila”. Любимката на българската публика излезе на сцената заедно с мултиинструменталния си бенд и изпя голяма част от чисто новите си композиции, както и най-популярните си парчета. Българските фенове са първите, които чуха на живо парчетата от “Baila”, защото по думите на Ищар тук тя се чувства обичана и хората винаги я посрещат страхотно.

Ави Бенеди е дългогодишен приятел на международната звезда, с която го свързват и много съвместни музикални проекти. По време на грандиозния си концерт Ищар го покани на сцената да изпеят един от големите й хитове заедно. Това е голяма част, която истински зарадва Ави Бенеди, който побърза да сподели невероятната емоция със своите почитатели в социалната мрежа:

“За мен беше изключително удоволствие да бъда част от невероятния концерт на Ищар в България вчера и да пея заедно с нея на една сцена. Пожелавам успех на новия й албум “Baila”. Никога не спирай да разпостраняваш своята любов и страст по целия свят, чрез прекрасната си музика. Обичам те, Ищар”.

КАТЕГОРИИ