Ави Бенеди показа снимки като каубой

Ави Бенеди показа снимки като каубой

Ави Бенеди показва за първи път свои детски снимки в предаването “Бащино огнище”. Той ни пренася в това безгрижно време със забавен и увличащ разказ на български език. Певецът и композитор споделя, че неговият баща е оперен певец и докато още са живеели в Израел, е изучавал фотография и постоянно ги е снимал. Една от любимите снимки на Ави е от карнавала Пурим, на която позира като малък каубой.

“Аз съм първия син в моето семейство, имам още двама по-малки братя. В къщи постоянно беше шумно, свирехме и пеехме през цялото време. Моите родители правеха непрекъснато партита за нас. Ние сме семейство музиканти, дядо ми е народен артист в Таджикистан. На тази снимка той свири на тар, чичо ми на акордеон, другият ми чичо на кларинет, брат ми Етан на дойра и аз също.”


Ави Бенеди си спомня, че е бил само на 3-4 години, когато е започнал да свири на дойра, вид барабан, а по-късно изучава китара.

“В училище съм учил китара. Това е моят първи учител, даже помня как се казва, г-н Токио от Южна Африка. След три години, той ми каза: “Ави, ти не трябва да учиш повече китара, защото свириш много хубаво.”

В момента Ави Бенеди свири на всички инструменти и с радост се връща към хубавите спомени от детството.

КАТЕГОРИИ