Ави Бенеди с мини-концертно турне в Америка

Ави Бенеди с мини-концертно турне в Америка

В края на май Ави Бенеди замина за Съединените Американски Щати, за да изнесе поредица от концерти. Певецът пътува в компанията на своето семейство. Този път брат му, Лиор Бабадост, не се присъедини към презокеанското пътуване, защото се подготвя за Международния филмов фестивал в Мадрид. Неговият игрален филм “Mania” e номиниран в категориите – режисура, оригинален сценарий и поддържаща женска роля.
Първият етап от концертното турне на Ави Бенеди бе Ню Йорк, където той пя за своите почитатели най-големите си хитове, а следващата спирка бе Сантяго. Наред с руския и израелския си репертоар, певецът зарадва присъстващите и със своите български песни. Той бе приятно изненадан, че публиката знаеше “Кой ще му каже”, “Балкания” и “За теб, любов” и пееше заедно с него.
Ави Бенеди си подари и няколко дни в Лас Вегас, където се отдаде на релакс и приятни забавления. Очарован от невероятната атмосфера на града, използва свободното си време, за да посети различни шоу програми. Успя да види на живо магическия спектакъл на Дейвид Копърфийлд, не по-малко бе впечатлен и от най-голямото водно представление в града. Напълно в реда на нещата, не можа да устои и на едно от многобройните казина, където с прословутия късмет на начинаещия, успя да спечели 1000 долара.
На 8 юни отново ще пее в Ню Йорк и след това се завръща във Виена, където ще се подготвя за снимките на новия си клип. Този път изпълнителят е подготвил бързо и закачливо парче, напълно в синхрон с развихрилото се лятно настроение. За текста на новата си песен, Ави Бенеди се довери на Мариета Ангелова, с която работи за първи път, а автор на музиката отново е самия той.

КАТЕГОРИИ