Ави Бенеди с официална промоция на “La Vida Amiga”

Ави Бенеди с официална промоция на “La Vida Amiga”

Ден преди Международния ден на жената, Ави Бенеди събра приятели и колеги на промоция на своя нов клип “La Vida Amiga”. Бляскавото парти се състоя в бутиков столичен ресторант, а звездните гости бяха първите, които се насладиха на лентата. От изпълнителите на “Пайнер” да поздравят своя колега бяха дошли Нелина и Соня Немска, която бе в компанията на своята дъщеря Рая. Екип на предаването “Звездно” бе на мястото на събитието, за да отрази най-интересните моменти. Репортаж от промоцията на клипа може да гледате в предаването, в което тайни няма на 13 март. 

Видеоклипът “La Vida Amiga” направи официална премиера в PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета” на 8 март. Веселото парче е на испански език, а текстът е написан от Севдалина Дякова и Ави Бенеди. Музиката и аранжиментът отново са на самия изпълнител, който е автор на всички свои песни досега. 
Режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа “La Vida Amiga” e Йордан Петков, който е заложил на ефектни кадри, изпълнени с много емоция и настроение. Оригиналната хореография в лентата е поверена на красивите момичета от балет “Нова”.

снимки: HiLife

КАТЕГОРИИ