Ави Бенеди с песен за Галена

Ави Бенеди с песен за Галена

Галена е най-новото име от музикалния бранш, което се довери на творческия талант на своя колега Avi Benedi. В лайв видео, което публикува в официалната си страница във Facebook, музикантът обяви, че е написал парче, специално за Галена, която определи като Кралицата на Балканите.
Изпълнителката подкрепи тези думи с издайническа усмивка, забавлявайки се под звуците на новото парче.

Това, което става ясно от видеото е, че парчето ще се появи скоро и ще донесе много приятни летни емоции на меломаните. Сред звездите на музикална компания “Пайнер”, които вече представиха песни на Avi Benedi са Емилия, Ани Хоанг, Соня Немска, Юнона и Мария, която бе част от триото със заглавие “Истинска жена”, а освен тях още много чуждестранни звезди избраха да работят с композитора за своите хитове.
Само през изминалия месец своята премиера в Армения получи дуета на Avi Benedi с неговия арменския  колега Алекс, които направиха нов вариант на големия български хит на Емилия и Avi Benedi “Балкания”, с нов аранжимент и на арменски език. Голямата сръбска звезда Андреана Цекич направи кавър на тоталния хит на Емилия и Avi Benedi “Кой ще му каже”/ “Boi Tegali Li”, озаглавен “300 Svatova”, а третият клип бе на младата сръбска певица Йелена Паунович, която направи на сръбски език “Официално бивша”, отново песен на Avi Benedi, която той написа за Ани Хоанг.

КАТЕГОРИИ