Ави Бенеди с престижна награда

Ави Бенеди с престижна награда

Ави Бенеди сподели с многобройните си последователи в социалната мрежа страхотната новина, че е удостоен с престижната австрийска награда “Златна плоча”.

“Днес е един страхотен ден! Толкова съм щастлив! Аз и моят бизнес партньор Wojtek Grzymala спечелихме престижната награда “Златна плоча” за написването, аранжимента и миксирането на песента на австрийската звезда Jazz Gitti! Само за няколко дни всички копия на албума са разпродадени в няколко различни държави. Изключително високо ценя тази престижна награда!”. 


Ави Бенеди е изключително поласкан и от факта, че две от неговите песни, които станаха хитове в България, вече се радват на изключителен успех и в съседна Сърбия. Той зарадва с ексклузивни кадри от снимачната площадка на клипа на сръбската изпълнителка Jelena Paunovic Jeca към песента “Zeni me”, кавър на “Официално бивша”, песен написана от Ави Бенеди за Ани Хоанг. 

Любимата на публиката дуетна песен на Ави Бенеди и Емилия “Кой ще му каже/ Boi tegali li”, спечелила приз за “Дуетна песен” през 2014 на Наградите на телевизия “Планета” вече е хит на сръбски език, в изпълнение на Andreana Cekic! 

Оригиналното заглавие на сръбския вариант е “300 Svatova”. Ави Бенеди покани двете сръбски звезди да снимат в България, а режисьор на двете ленти е братът на певеца, Лиор Бабадост. 

КАТЕГОРИИ