Ави Бенеди снима “За теб, любов”

Ави Бенеди снима “За теб, любов”

Ави Бенеди вече е готов с най-новата си песен за българския музикален пазар, която носи романтичното заглавие “За теб, любов”. Певецът сподели, че е зареден с много творческа енергия, след признанието, което получи песента “Кой ще му каже” на 24 февруари в зала 1 на НДК. Съвместният му проект с хитовата изпълнителка Емилия им донесе приза “Дует на 2014” на Наградите на “Планета” ТВ.
“За теб, любов” е втората самостоятелна песен на еврейския изпълнител за България, след “Боже, пази”. Спазвайки добрата традиция, Ави Бенеди отново пее на български език, в чест на многобройните си почитатели у нас.
Снимките на видеото са планирани за рождения ден на певеца, който е на втори април. Режисьорът на лентата, който отново е Лиор Бабадост, обещава заедно със своя брат, да разкажат една вълнуваща любовна история.
Преди броени дни Ави Бенеди отпътува от Австрия за Израел, където имаше концерт за своите почитатели в Йерусалим.
Репертоарът на изпълнителя включваше пъстър микс от неговите израелски, руски и български песни, които се приеха с бурни аплодисменти от въодушевената публика.
На следващия ден певеца и неговия брат, Лиор Бабадост, намериха време за разходка в Стария град на Йерусалим. 
Преди снимките на “За теб, любов”, още един международен ангажимент ще отведе Ави Бенеди в Москва, където го очакват с нетърпение.

КАТЕГОРИИ