Ави Бенеди в любовна интрига с Дениз Хайрула

Ави Бенеди в любовна интрига с Дениз Хайрула

За партньорка в новото си видео към песента “Колко още“, Ави Бенеди избра плеймейтката и финалистка в конкурса “Мис Левски Г“, Дениз Хайрула. Двамата изиграват любовната история на богатия мъж и красавицата, която се възползва от привилегията да разполага с пари, но не предлага вярност в замяна. Песента и сценарият на клипа са създадени по истинска история. Музиката е на Ави Бенеди, текстът е написан отново от него, в съавторство с Мариета Ангелова и Дарин Мандур.

“Когато дойдох в България преди 7 години, ми обясниха, че мъжете с финансови възможности обикновено не са верни на партньорките си и си “купуват“ красавици за забавление. Аз обаче забелязах и другото – има мъже, които наистина обичат и боготворят жените до тях, и не пестят средствата си, за да ги карат да се чувстват като принцеси, а те от своя страна се възползват от чувствата им и ги правят на глупаци. Видях много такива истории около мен, но една от тях толкова ме разтърси, че ме провокира да създам тази песен“, споделя откровено Ави Бенеди.

Гледайте “Колко още” на Ави Бенеди в програмата на телевизионните канали “Планета” и “Планета HD”, както и в YouTube канала на изпълнителя.

КАТЕГОРИИ