Avi Benedi впечатли българите с “Боже, пази”

Avi Benedi впечатли българите с “Боже, пази”

В официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube и в ефира на телевизия “Планета” Avi Benedi представи своя първи самостоятелен проект “Боже, пази”. Той е посветен на трагичните природни събития, които сполетяха България през 2014 година и в него чуждестранният изпълнител пее на български език. Само часове след премиерата си песента успя да докосне много българи, които изразиха своята подкрепа и признателност към идеята на Avi Benedi да създаде подобен проект.

“Песен, над която всички трябва да се замислим! Браво Ави!”, “Чужденец да направи песен за състоянието на България! Браво на Ави Бенеди! Уникален, стойностен и много истински проект!”,
“Страхотна песен, изпята с чувство. Отстрана на Ави това е голям жест за България. Такъв проект досега не е правен”, бяха част от коментарите, които буквално заляха виртуалното пространство”.

В деня на телевизионната си премиера “Боже, пази” бе официално представен и пред колеги, приятели и журналисти на изпълнителя в столичния “Кемпински Хотел Зографски”. По време на събитието бяха показани кадрите, които са дело на режисьора Лиор Бабадост. Лентата е заснета на две локации за два дни – централните софийски гробища и студио. Във видеото са включени и документални кадри от наводненията в Мизия и Варна. Автор на музиката на “Боже, пази” е самия Avi Benedi, а текстът е на Дони Василева.

КАТЕГОРИИ