“Автогол” ни представя Теди Александрова с DJ Нед и Щилян

“Автогол” ни представя Теди Александрова с DJ Нед и Щилян

В необичаен час - 11.00, Теди Александрова представи своя нов музикален проект – “Автогол”. Към хитовата певица се включват и нейните колеги DJ Нед и Щилян, познат ни от оркестър “Китка”. Песента е по музика на Теди Александрова и Даниел Ганев, а текстът Теди е творила заедно със Сиана. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси.
Ето какво послание отправи Теди Александрова към своите последователи в музикалните платформи и към всички почитатели на поп-фолка:

“Тази песен я създадохме заедно с Даниел Ганев преди цели две години. Като всяко хубаво нещо и тя се случи постепенно и чакаше своя момент. Като един истински човек на изкуството имах нужда да излея емоцията си във всяка написана дума от текста. Към днешна дата този текст, на тази истинска песен, не е актуален с емоционалното ми състояние. Времето отмива всичко лошо и оставя само хубавите спомени. Няма Раздяла, която да е трагедия…”

2
Теди Александрова допълва още, че посланието, което иска да остави с тази песен е да накара хората да се замислят…

“Всичко материално е преходно! Това, което носим в душите си ни определя като хора - не стандарта на живот, не парите, не колите, не имотите… Големи сте, когато сте великодушни, състрадателни и когато не съдите никого за нищо. Нивата е дълга и не се знае кога ще попаднете в ситуацията, при която вие раздавахте правосъдие. Защото само Бог може да ни съди! Тук на земята всички сме равни! Благодаря ви!”

КАТЕГОРИИ