“Автограф” се завърна в ефира на „Планета”

“Автограф” се завърна в ефира на „Планета”

Едно от най-обичаните от зрителите предавания на телевизия “Планета” –”Автограф” отново е в ефира на телевизия “Планета” и Planeta 4K. Чаровната Галя Димитрова отново разпитва гостите си – звездите на България, а те са повече от откровени пред нея. Зрителите на телевизия “Планета” вече видяха кой е първия гост. Тази вечер и зрителите на телевизия Planeta 4K ще се срещнат с Веселин Маринов, за да научат от първо лице най-интересното в живота и кариерата му.

През 2023 година Веселин Маринов ни зарадва със своя 30-ти самостоятелен албум „Лесен за обичане” и три забележителни концерта в Зала 1 на НДК-София. За този албум певецът казва, че е страхотен по думите на почитателите, които препълват пощата му всеки ден. Песните от този албум, издаден от музикална компания “Пайнер” на CD и USB-flash памет, ще бъдат и акцента в предстоящите през 2024 година концертни турнета на Веселин Маринов. А те започват още през април и ще включват забележителната цифра 60 концерта в цялата страна до края на годината. Първият от тях е на 2 април в Козлодуй, следват Враца, Монтана и Правец – съответно на 3, 4 и 5 април.

“Иска ми се да представя песните от албума пред максимално голям брой почитатели. И тази година ще спазим традицията и почти във всеки град ще бъда по едно и също време, както в годините преди. Хората си знаят и става страхотно… Имам чувството, че влизам в дом на приятели, които са ме поканили на гости. Толкова е приятно, радвам се, че традицията е жива и до днес, защото пътувам в страната още от 1995 година.”

Какво още споделя Веселин Маринов ще научите ако гледате “Автограф”, първият брой за Сезон 2024 .

КАТЕГОРИИ