Айшенур празнува на 25 май

Айшенур празнува на 25 май

Усмихнат, позитивен и изпълнен с радост е днешният ден за Айшенур, защото тя е рожденичка на 25 май. Като един истински представител на зодия Близнаци, певицата признава, че обича да показва различните си лица и умения, особено, когато знае, че ще се справи с предизвикателствата.

“Искам да правя различни неща, аз и като характер съм си такава“, откровена е Айшенур и не крие, че ще продължи да експериментира в музикално отношение.

До момента тя има един самостоятелен албум в жанра фолклор - “Любов без граници”, в който голяма част от мелодиите са авторски. Самата тя създава голяма част от песните си, защото по този начин изразява най-добре себе си като личност и като изпълнител. Айшенур признава, че носи музиката навсякъде – и в къщи, и на сцената, където и да е. Тя за нея е не просто професия, а начин на живот. Затова в месеците на пандемия не е спирала да пее, да музицира, а напротив – както казва сама изпълнителката в свое интервю:

“Слушах повече музика, научих повече песни и не съм спирала да пея.“

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Айшенур с пожелания за още много музика, здраве, късмет и сбъднати мечти!

 

КАТЕГОРИИ