“Аз измръзнах” на Фики е най-гледания видеоклип на изпълнител за 2018

“Аз измръзнах” на Фики е най-гледания видеоклип на изпълнител за 2018

Класацията “Топ 5 – PlanetaOfficial” представя петте най-гледани видеоклипове на изпълнители през 2018 година. Победител в тази мъжка надпревара е любовта, защото всички проекти са вдъхновени именно от нея. Първото място е за “Аз измръзнах” на Фики.

Един специален проект, появил се в Деня на влюбените, оценен и с две поредни лидерски позиции в месечната класация “Планета Топ 20”. И до днес сингълът е сред предпочитаните заглавия в плейлистите на DJ-те в клубовете.

Галин присъства с цели две парчета в Топ 5 на най-гледаните клипове на мъже изпълнители в официалния канал PlanetaOfficial през 2018 година. Зрителите поставиха на второ и трето място, съответно “112” и “Как си, кажи”. “112” записа успех и като стъпи на върха на музикалния чарт “Планета Топ 20”. 

“Няма да съм твой” нареди на четвърта позиция Борис Дали в предпочитанията на феновете в платформата за видеосподеляния за 2018 година.

Във великолепната петорка влиза и самостоятелния проект “Мило мое” на младия изпълнител Денис Теофиков, който бързо извоюва своето запазено място сред любимците на изкушените от поп-фолка.

КАТЕГОРИИ