BG парти с Джена в Лондон

BG парти с Джена в Лондон

И тази седмица почитателите на поп-фолка във Великобритания ще имат повод за купон. Джена е звездата на телевизия “Планета“, която ще радва със своите хитове българската общност на Острова този петък. Самата певица вече е нетърпелива от предстоящата изява и затова побърза да покани своите почитатели в Англия от официалната си страница във Facebook:

“Нашата среща в Лондон наближава. Само да напомня – датата е 25 август, а мястото е BG ресторант UNIKAT-2”, написа певицата.


Джена със сигурност няма да пропусне да изпълни на живо най-новата си песен “Тук жена му пази”, която е в дует с Преслава. Парчето вече се наложи като един от хитовете на Лято 2017. Интересът към него е голям, а затова говорят и близо 2 милиона и половина преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube само за две седмици. За краткото време от официалната си премиера, песента “Тук жена му пази” превзе музикалните класации и влезе в плейлистите на DJ-те. Джена и изключително щастлива, че песента ще има и своята Европейска премиера още този петък в Лондон.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ