Баба Марта дойде с новата звезда Ванката

Баба Марта дойде с новата звезда Ванката

“Баба Марта идва цветна, усмихната, свежа и с първата песен на моето слънчице Иван – Ванката. Искаме да Ви развеселим и да се забавлявате от сърце”, така Ивана анонсира премиерата на клипа “Искам да съм голям”.

Кръщелникът на певицата направи своя официален дебют на голямата сцена на партито “Ивана – 20 години на сцената”, където предизвика истински фурор с изпълнението на хип-хоп парчето “Искам да съм голям”, което е в дует с Ивана. Самата певица признава, че този проект е може би първата стъпка към продуциране на нови таланти.

“За мен беше ясно, че това дете още от пръкването си на бял свят, ще бъде адски музикално. Нелогично би било противното – при двама родители музиканти. Той непрекъснато е пял, много преди да влезе в музикалното училище в Пловдив.”

Виждайки таланта на Ванката, Ивана много пъти го е качвала на сцената по време на нейни концерти с думите: “Посрещнете най-малкия член на бенда!”. И неговата поява, винаги е внасяла много настроение.

“Ванката има талант и страшна харизма затова и реших да му подаря песен и клип. Той се справи блестящо, а клипът неволно те кара да се усмихваш. Мисля, че ще внесе много свежест в нашата телевизия.”


Ивана разкрива пред www.planeta.tv, че стиховете са написани от Мариета Ангелова по действителен случай. Поетесата черпи вдъхновение от Ванката, с който провеждат разговор за неговия живот и резултатът е текста на “Искам да съм голям”. Една песен за реалния живот, в която посланието е насочено към вечно заетите родители, които имат само изисквания и забравят, че и те са били деца. Клипът е подаръка на Ивана и Ванката към всички деца и всички пораснали деца. Режисьорът на лентата Николай Скерлев не крие, че с толкова много деца се работи трудно, но пък е много забавно. Във видеото участват връстници на Ванката от танцова школа “Ера” с ръководител Кремена Шопова. Специално за “Искам да съм голям” те подготвят оригинална хореография, в която с лекота се включва и Ванката. Едни от най-забавните моменти за всички участници са снимките в боулинг залата “Ескалибур” и на картинг пистата “Лаута” в Пловдив.

КАТЕГОРИИ