“Бъди звезда” ни среща с Теди Александрова край морето

“Бъди звезда” ни среща с Теди Александрова край морето

В разгара на лятото предаването “Бъди звезда” за пореден път е с вкус на лято, слънце и море. След Бургас и Созопол, новият брой ни отвежда в неповторимата атмосфера на Несебър. Точно там, на входа на Стария град е срещата на актьора Атанас Михайлов с Теди Александрова. Интересен факт е, че точно преди седем години водещият взима първото интервю на Теди в бекстейджа на Лятното турне на телевизия “Планета”. Тогава тя току-що е спечели кастинга “Стани звезда“ в Монтана. Певицата си спомня с голяма емоция за този толкова важен момент в нейния живот:

“Явих се на кастинга, защото исках да правя и професионално това, което обичам. Пиковите моменти в моята кариера са доста и затова трябва да започна от самото начало. През 2009 година се явих на кастинга и го спечелих, през 2010-та стартирах първите парчета и ги пуснах докато работех на “Приказките”, една година изкарах там.  Беше много емоционално, много диво, много лудо, защото бях едно 18-годишно дете, на което просто му се бушуваше и тогава не осъзнавах, че съм тръгнала да правя нещо толкова сериозно. Минаха три години, Теди малко порасна и започна да атакува с хитове.”


Теди Александрова разкрива, че именно Несебър е нейното любимо място за релакс по българското Черноморие, защото предлага най-хубавите кътчета за почивка, а нощният живот е много мощен и не на последно място, предпочита го, заради всички забележителности, които се намират тук.
Самата певица няма време за почивка, защото има много участия през лятото. Тя признава, че все пак успява да си открадне по ден-два в паузите между различните ангажименти.

“Много ми се иска да се изолирам съвсем едни 10 дни, но това най-вероятно ще се случи в края на лятото”, казва певицата.

Теди Александрова споделя, че в момента подготвя ново парче и само защото Атанас Михайлов й е взел първото интервю, се съгласява да разбули отчасти мистерията около новия си проект:

“Парчето е много мощно, има много различен бийт, с малко етно-елементи, но по-скоро ще бъде към поп-звученето. Пак ще бъде от моите “манджи”, само че тук ще се постарая малко повече. Текстът ще си го направя пак аз, както винаги. Ще ни трябва поне още месец да го поработим.”


За момичетата, които искат да тръгнат по нейните стъпки, Теди издава и кое е най-важното в нейната работа:

“Първо трябва да имаш голяма енергия и психически да се настроиш, че можеш да издържиш на всичко това. Пътува се много, винаги трябва да си усмихнат и готин с хората, трябва да умееш да лавираш, трябва винаги да успяваш да даваш на хората положителна енергия и просто да си обичаш работата много.”

А посланието на изпълнителката към нейните многобройни фенове е просто да бъдат себе си, защото само тогава могат да бъдат щастливи.

КАТЕГОРИИ