Балада от Анелия слага перфектно начало на музикалната година

Балада от Анелия слага перфектно начало на музикалната година

Първият видеоклип от музикална компания “Пайнер”, който направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на “Планета” ТВ и “Planeta HD” e на Анелия. Тя успя да изненада своите почитатели с чувствената балада “Сърцето ми”. Мелодията веднага направи впечатление и получи многобройни преглеждания, лайкове и хубави коментари, което може само да радва певицата и екипа, работил по проекта:

“Нямам думи, уникална балада. Много силно начало за 2019-та. Едно голямо браво на Анелия!”, “Сърцето ми” влиза в листа на вечните хитове! Отдавна мелодия не ме е карала да се чувствам така! Песента има едно прекрасно ретро звучене, а гласът на Анелия звучи невероятно!”, “Ето, тази година започва с мега хит!! Ето, това е клип на световно ниво!”,”Гласът на Анелия е толкова силен и емоционален, че винаги, когато я слушам, настръхвам!”, “Анелия явно ще бъде много продуктивна и през 2019 година. Браво скъпа, продължавай да ни радваш с хубави песни като тази!”


Анелия разкри пред www.planeta.tv, че видеоклипът е заснет през лятото в Бургас от режисьора Александър Моллов, но е изчаквала подходящ момент, за да я представи на своите почитатели. За красивата визия на изпълнителката се погрижи, както винаги, нейната лична стилистка Августина Маркова – Тути. Текстът “Сърцето ми”е на Петя Радева, а аранжиментът на музиката е специален подарък за Анелия от нейния колега Ави Бенеди. Самата певица споделя, че тази песен е особено емоционална за нея, не само заради смисъла, който носи, но и поради факта, че вече все по-рядко се залага на баладични парчета. Тя искрено вярва, че въпреки комерсиализирането на музиката, всеки жанр има нужда от музика, която да изпълва душата с емоции.

 

КАТЕГОРИИ