Баладичните хитове на “Пайнер” през 2020 г. в Топ 5 PlanetaOfficial

Баладичните хитове на “Пайнер” през 2020 г. в Топ 5 PlanetaOfficial

Въпреки своите особености, 2020 година ни подари и много стойностни песни. В ефира на телевизионните канали “Планета / Планета HD” и новосъздадения Planeta 4K наред с по-динамичните и темпераментни видеоклипове са появиха и не малко баладични, които докоснаха сърцата на меломаните.
Новата ни класация Топ 5 PlanetaOfficial е именно за баладите на 2020 година, които със сигурност ще остават следа в музиката. Първото място, според предпочитанията на феновете, е за “Няма ме” на Емрах. Независимо от това, че видеото на песента се появи към края на годината, то успя да генерира най-много гледаемост в официалния YouTube-канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial.

Второто място в Топ 5 е за Анелия и нейната чувствена песен “Двама”. Нейни автори са Велислав Драганински – музика и аранжимент, и Петя Радева – текст. Веднага след това почитателите на поп-фолка са наредили новата версия на “Спомени” – българо-сръбският дует на Роксана и Vanja Lakatoš - “Kazna”.

Две красиви балади допълват петицата на най-гледаните баладични видеоклипове в Топ 5 PlanetaOfficial. Четвъртото място е за Соня Немска и нейната “Раздяла”. Композитор е Bini Diez, а автор на текста – Мариета Ангелова. На пета позиция пък е “Добре дошла, любов” на Татяна. Видеото е заснето от Николай Скерлев, а песента е с автори - композитора Деян Асенов и Татяна като автор на текста.

 

КАТЕГОРИИ