Българите в Канада и САЩ аплодират Борис Дали

Българите в Канада и САЩ аплодират Борис Дали

Първите три концерта от голямото Американско турне на Борис Дали вече са факт. Българите в Северна Америка отдавна желаеха да се срещнат със своя любим изпълнител и не е случаен големия ентусиазъм и топлия прием още в самото началото на тази музикална обиколка. Турнето започна от Канада, с голям концерт в Торонто. От есента там не е гостувал изпълнител на музикална компания “Пайнер”.

В навечерието на Първа пролет Борис Дали стопли сърцата на българската общност със своята музика. На 18 март той бе звездата на вечерта на една незабравима българска вечер в Тампа, Флорида. Коста Марков не пропусна да присъства на този концерт и да подкрепи своя колега. Музикалният маратон продължи и на следващия ден, когато Борис Дали радва с песните си своите почитатели в Атланта, Джорджия.

На 22 март звездата на телевизия “Планета” ще бъде специален гост в Лас Вегас. За най-голямата българска общност, тази в Чикаго, организаторите се предвидили два концерта, на 24 и 25 март. На 26 март Борис Дали ще бъде в центъра на купона в компанията на българите в Кейп Код, а на 1 април българският дух ще властва в Сиатъл. 

Преди да отпътува за Америка, Борис Дали успя да засне клип на дуетната си песен с Елена Велевска “Ще си моя”. До броени дни лентата ще получи своята премиера в програмата на телевизия “Планета” и “Планета HD”. 

КАТЕГОРИИ