“Беден в сърцето“ - фаворит на феновете в А1 Xplore Musiс

“Беден в сърцето“ - фаворит на феновете в А1 Xplore Musiс

Вече е ясна песента, спечелила сърцата на меломаните в стрийминг-платформата A1 Xplore Music – България през юли. На лидерското място в месечната класация “Toп 5 Payner-A1 Xplore Music” те поставиха актуалния сингъл на Преслава “Беден с сърцето“. Той се появи само преди месец, но вече може да се похвали със завиден успех. Близо 5 милиона преглеждания и хиляди споделяния отбелязва лентата в YouTube, а в клубовете е едно от най-ротираните заглавия.

Друг особено успешен проект, “100 живота“ на Галена, също продължава да държи позиции в чартовете, а тук почитателите го наредиха на 2 място.

Третата позиция е за диамантения квартет - Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов, които пък заинтригуваха меломаните с песента “Не се отказват“. Още с появата си тя намери заслужено място в класацията.

В челната петица на “Toп 5 Payner-A1 Xplore Music” през юли влизат още Емануела и Джия с “Мамино синче“, както и Джена с “Шот за болката“.

Като нови, горещи предложение за Лято 2020 ви представяме последните песни на Илиян – 24/7 и дуета на Теди Александрова и Галин – “Куката“.

КАТЕГОРИИ