“Беден в сърцето” - номер 1 в сърцата на феновете

“Беден в сърцето” - номер 1 в сърцата на феновете

Този уикенд започна с премиерата на най-новия видеоклип на Преслава - “Беден в сърцето“. Интересът към проекта растеше за часове, а броячът на YouTube буквално “заби“. Но това не попречи видеоклипът да продължи да трупа гледаемост и той вече е номер 1 сред най-популярните заглавия в YouTube.
Всеки, който иска да гледа “Беден в сърцето“, може да направи това в PRESLAVA – официалния канал на певицата в популярната мрежа за видеосподеляне.

“Преслава е просто ненадмината, истински феномен в българския поп-фолк“, “Тотален хит за 2020. Глас, текст, визия, мелодия - всичко е на много високо ниво“, “Тази жена е феномен! Песента е уникална във всяко едно отношение“, “Нямаме търпение да гърми по дискотеките“, “Продължавай в същия дух, Преси, заслужила си си всяка една награда и признанието на феновете ти“, коментираха почитателите на звездата във виртуалното пространство.


“Беден в сърцето“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Екипът, реализирал видеоклипа, е в състав - Виктор Антонов /режисьор/ и Радослав Гочев /оператор/, а за визията на Преслава се погрижиха Стоян Апостолов /стил/, Цецо Андреев /грим/, Момчил Спасов /коса/. Фотосесията към музикалния проект e направена от Георги Малев.
Песента бе представена на живо пред публика още в деня на своята премиера в Пловдив, а на следващата вечер – и в София. И както личи по реакцията на феновете, “Беден в сърцето“ ще бъде един от сигурните хитове на Лято 2020.

КАТЕГОРИИ