Белград още въздиша по Галена

Белград още въздиша по Галена

На 19 юни с сърцето на Сърбия Галена събра погледите на всички с участието си в концерта на Теа Тайрович. Tašmajdan Stadion се оказа тесен да събере всички желаещи да аплодират на живо две от най-успешните певици на Балканите. Звездите на балканската музика за пореден път доказаха, че освен красиви и сексапилни жени, са и невероятни професионалисти. И докато сърбите знаеха какво да очакват от своята сънародничка, то Галена направо ги остави без дъх. Певицата буквално взриви стадиона в центъра на Белград, появявайки се на сцената с Теа Таирович.
2
Двете балкански звезди се бяха подготвили с дуетна песен и това е “Абракадабра”, появила се само няколко дни преди грандиозното събитие в Белград. Музиката на песента е на Fivos, аранжимента на Даниел Ганев, а текстът е дело на Galena, Sasa Lazic и Tea Tairovic. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов.

“Абракадабра! Настъпи часът да ви омагьосаме с нашата първа дуетна песен. Tea Tairović и аз подготвихме тази колаборация с много любов и нямам търпение да я представим пред сръбските ни почитатели на стадион Tašmajdan тази събота. Благодарности към всички талантливи хора, които превърнаха този проект в завладяващо преживяване за нас, а надяваме се и за вас. Музиката е магия, насладете се на Абракадабра!”, написа Галена представяйки видеоклипа на песента.

И наистина Tašmajdan Stadion в Белград избухна още с първите акорди на “Абракадабра”. Вълнението бе толкова голямо, че дни след концерта феновете на българската звезда в Сърбия още въздишат по нея и с нетърпение очакват отново да я посрещнат на сцената. Българските почитатели на Галена обаче са категорични:

“Галена, чакаме концерт в България по случай 20 годишнината ти на сцената. Уникална си, нямаме такъв професионален артист като теб в България… Ти си Кралицата на българския шоубизнес! България се гордее с изпълнител като теб!”

КАТЕГОРИИ