“Без чувства” от Емануела събира почитатели

“Без чувства” от Емануела събира почитатели

Емануела определено знае как да държи интереса на меломаните, а новата й песен “Без чувства” е поредното доказателство за това. Видеоклипът направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета”. Многобройните почитатели на певицата веднага побързаха да поздравят певицата за проекта в социалната мрежа:

“Много модерна песен, на световно ниво е като звучене. Браво, на Емануела и на композитора Даниел Ганев!”, “Певица на 2017! Категорично - толкова красива, модерна, с яки песни! Не ме е разочаровала нито един път досега! Обичаме те много!”, “Супер е! В стил старата Емануела! Това е певица, пуска си песни през 2-3 месеца, винаги всичко е изпипано, не се хвали, че ще пусне хита, а просто го прави! Пак дискотеките ще са нейни!”, “Тази песен ще гърми по клубовете! Браво, на Емануела, изкара ултрахит!”


В “Без чувства” отново проработи форумалата за успех на певицата. Тя заложи на силния творчески тандем, Даниел Ганев – музика и аранжимент, Анастасия Мавродиева – текст. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, който се спря на красиви кадри и ефектна сценография.
Лайв промоцията на песента “Без чувства“ стартира от днес като три поредни дни ще звучи в най-актуалните клубове край морето. Първи ще имат възможността да чуят парчето на живо летуващите в Бургас. Утре Емануела ще представи песента на своите фенове в Обзор, а в четвъртък е премиерата на “Без чувства” в “Планета Пайнер Клуб” в Слънчев бряг. В петък вечер пък ще бъде официалното представяне на парчето на живо в Студентски град в София.

КАТЕГОРИИ