Безсънен музикален маратон за Райна

Безсънен музикален маратон за Райна

В навечерието на Коледните и Новогодишните празници Райна се радва на многобройни музикални срещи не само в България, но и в чужбина. Понякога това е свързано с много километри и безсънни нощи, както се случи с последните концертни изяви на звездата на телевизия “Планета”. Певицата побърза да сподели своите емоции от последните незабравими срещи с любимата публика:

“Изкарах два дни без сън, но съм изключително щастлива, че имам този хъс и сила за работа.”

Три концерта за два дни и 1000 пропътувани километри отведоха Райна първо при нейната публика в Севлиево в неделя вечерта. Партито продължи до малките часове на нощта, а доброто настроение и хубавата музика ще се помнят още дълго от всички присъстващи.

Музикалният маратон за Райна продължи и на следващия ден, 19 декември, защото тя бе специален гост на Празника на македонския град Свети Николе. За тази година това е второ гостуване на изпълнителката в Македония, която в разгара на лятото имаше концертно участие в Пехчево. Публиката в Свети Николе посрещна изключително радушно нашето Македонско девойче. За Райна е изключително ласкаещ факта, че жителите на Свети Николе знаеха и пееха с нея, освен познатите македонски песни, така и авторската й песен “Тежко мина младостта”. По думите на певицата това е нейната най-силна фолклорна мелодия, която за близо година има над 2 060 000 преглеждания в официалния канал Planeta Official в You Tube, което е прецедент за народна песен.

Веднага след концерта в нашата съседка, изпълнителката се отправи към Велинград за втората си изява за деня. На сцената заедно с нея бяха и изпълнителите от мъжка фолклорна група “Годлевски Великден”, познати от проекта “Тежко мина младостта”.
Певицата издаде в аванс, че е подготвила изненада за своите фолклорни почитатели в навечерието на Коледа. На 23 декември, точно година след като “Тежко мина младостта” направи своята официална премиера в Planeta Official, Райна ще представи новата си народна песен, която по думите й е също толкова силна и въздействаща.

КАТЕГОРИИ