Билетите за “16 години телевизия “Планета” – вече в ръцете на феновете

Билетите за “16 години телевизия “Планета” – вече в ръцете на феновете

Първите фенове вече успяха да се снабдят с билети за спектакъла “16 години телевизия “Планета”. От петък те са в продажба на eventim.bg, а ако искате да имате най-хубавите места, за да проследите шоуто на звездите, сега е моментът да направите своя избор. Дългоочакваното музикално събитие е на 28 ноември в Пловдив, а домакин е зала “Колодрума”. Цената на билетите е 5 и 10 лв., напълно достъпна за феновете на поп-фолка.

По традиция спектакълът ще бъде богат на светлинни и пироефекти, ще има много танци, шоу и емоции. Той ще продължи повече от 3 часа и ще предложи най-големите хитове, създадени от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета“ през 2017 година. 16 години хитове, звезден блясък и безброй приятели ще изпълнят зала “Колодрума” на 28 ноември. Началото е точно в 19 часа, а водещ е Иван Динев – Устата. Спектакълът се провежда със съдействието на модна къща “Юнона”, а генерален спонсор е “Бор – Чвор”.   
Ако искате да бъдете част от спектакъла “16 години телевизия “Планета”, но нямате навършени 16 години, трябва да бъдете с придружител. Декларация за придружители на непълнолетни лица за концерта можете да изтеглите от тук.

КАТЕГОРИИ