Биляниш: Най-големият ми успех в живота е моят син

Биляниш: Най-големият ми успех в живота е моят син

Тя е само на 20 години, но вече е популярна, обичана и следвана от хиляди млади хора. От декември 2020 година, Биляниш е част от звездния каталог на музикална компания “Пайнер“, а тази седмица тя дава първото си телевизионно интервю за зрителите на Planeta 4K. Певицата е гост в най-новата класация на музикалния канал - Топ 10 Planeta 4K, за да сподели откровено повече за себе си.

“Най-големият ми успех в живота е моят син, Ангел. Лично за мен да станеш майка е най-важната роля и най-хубавия подарък от Бога. Занапред единствената ми мисия е синът ми да е щастлив и осигурен, а аз ще се боря и ще работя в тази посока“, откровена е Биляниш.

Като всеки човек трудностите не подминават и нея, но тя гледа на тях като на нещо градивно, като на предизвикателство, пред което се изправя стоически:

“Не ме е страх от трудности, аз съм борбен човек, обичам да се развивам, така че нямам проблеми с това“.


Ако сте любопитни кой е любимият сезон на Биляниш, ние ще издадем че това е лятото. На 100% изпълнителката избира топлите и слънчеви дни, а още по-добре ако те са прекарани в приятна компания. Пътешествията са истинска страст за певицата, защото са повод за много приключения и запомнящи се истории, които с радост споделя след това.
Биляниш е категорична, че винаги би избрала живот на сцената, пред такъв извън прожекторите, защото това е любимото й място. Затова с вълнение очаква отварянето на клубовете, за да се срещне отново с публиката и заедно да се забавляват от сърце.
Цялото интервю с Биляниш гледайте в Planeta TV Official и в ефира на Planeta4K.

 

КАТЕГОРИИ