Биляниш: Преди 1 година срещнах любовта на живота ми

Биляниш: Преди 1 година срещнах любовта на живота ми

По време на гостуването си в класацията “Топ 10 Planeta 4K” младата певица Биляниш категорично заяви, че през 2020 година в живота й се е случило най-хубавото нещо. И това не е нито нова песен, нито сключения контракт с най-голямата музикална и продуцентска компания в България – “Пайнер”, а раждането на сина й – Ангел. И наистина каква по-голяма радост и щастие би могло да има от появата на нов живот. Тези дни поводът за празник в семейството на изпълнителката отново бе нейния Ангел. Малчуганът навърши 1 годинка, а гордата майка побърза да сподели емоциите със своите последователи в социалните медии:

“Днес се навършва 1 година, откакто срещнах любовта в живота ми. Научих се на търпение, научих се на безусловна любов. Измина 1 година, откакто моето момче расте здраво, щастливо и обичано. Дръж се здраво, Ачи - това е само началото на най-безгрижното детство. Обещавам! – Мама.”


И щом Мама обещава, то наистина ще направи чудеса животът на малкия Ангел да е безгрижен и щастлив. Колеги и приятели на Биляниш също не пропуснаха я да поздравят с годишнината и да пожелаят на Ангел да расте здрав, обичан и да има детство, изпълнено с много игри, приключения и пакости. Сред първите бяха Яница, Данна, Мария, Тина, Ивета и Антонио, както и дизайнерката София Борисова, топ-моделът Велина Узунова, фотографът Георги Малев, стилистът Стоян Апостолов и още много приятели на певицата.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” също се присъединява към пожеланията за щастливо детство за малкия Ангел и много радост да носи той на своята майка Биляниш.

 

КАТЕГОРИИ