Биляниш и Антонио се събират в Пловдив

Биляниш и Антонио се събират в Пловдив

През 2021 година музикална компания “Пайнер“ и най-новата телевизия в България – високотехнологичната Planeta 4K решиха да дадат шанс на нови и интересни български гласове, които представиха в телевизионен ефир и в PlanetaOfficial в YouTube. Биляниш и Антонио бяха първи, а след това свои видеоклипове представиха Йоан, Салко, Тина и Малена. Дебютните им проекти получиха одобрението на зрителите и направиха изпълнителите разпознаваеми. Две от най-атрактивните млади имена на “Пайнер“ – Биляниш и Антонио тази вечер се събират. Двамата са гости на пловдивската публика, за да я поздравят с горещи хитове от сцената на Planeta Payner Club By ONYX. Участието е първа съвместна изява на изпълнителите на клубната сцена, но със сигурност няма да е последна, защото и Биляниш, и Антонио знаят как да се забавляват и да превърнат вечерта в страхотен спомен от Лято 2021.

Звездите на “Пайнер“ обещават, че ще се раздадат максимално за публиката, затова си заслужава да споделите вечерта си с тях -  да си подарите няколко часа добро настроение и незабравими емоции с хитовете на Биляниш и Антонио.
Засега певците нямат дует, с който да изненадат феновете тази нощ, но съвместното им клубно участие може да се окаже повод да импровизират на сцената, а защо не и да обединят идеи в съвместна песен.

Със сигурност обаче в програмата място ще намерят техните дебютни песни – “Няма те, няма“ на Биляниш, както “Идвам да те взема“ и “Стая за игра“ на Антонио, които публиката хареса още с появата им в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на Planeta 4K.

 

КАТЕГОРИИ