Биляниш “избухна” с “Искам”

Биляниш “избухна” с “Искам”

“Най-силната песен на Биляниш… Това момиче просто взриви! Очаквам тази година да ги пръсне… Биляниш не се страхува да разчупи нормите в поп-фолка и смелостта ѝ се отплаща! За пореден път право в десетката… Това момиче, откакто е в “Пайнер” няма слабо, просто е великолепна… Най-доброто… Всяка песен е все по-силна… Билянче, много яка песен и клипът е разкошен! Пожелавам ти с този хит да се прочуеш много далеч извън пределите на България и да пожънеш огромни успехи… В тази песен има огромен потенциал за тотален хит не само на наша територия. Поздравления, прекрасно момиче!”, са само част от многобройните коментари на феновете за новия видеоклип на Биляниш “Искам”.

2

“Искам” е моят свят. Това съм Аз - смела, без задръжки и различна. Надявам се тази магия да стане и ваша!”, бе посланието на Биляниш към зрителите и слушателите на най-новия музикален проект на певицата

.
А той наистина впечатлява. Режисьор на клипа е Иван Димитров – Torex, а ефектите в него са дело на CGI – Enter Studio. Музиката на песента е на Slobodan Veljkovic, текстът е написан от Росен Димитров и Сияна, а аранжиментът – от Даниел Ганев.

КАТЕГОРИИ