Биляниш с горещ Балкански хит

Биляниш с горещ Балкански хит
Слушай в Стрийминг Платформите

В най-горещото време на годината Биляниш още повече нагорещи музикалните страсти с най-новата си песен и видеоклип - “Драма”, дует с албанския изпълнител Ernim Ibrahimi. PlanetaOfficial в YouTube, изненада всички с нейната премиера, а зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K са категорични в мнението си за новия трак:

“Планета” и Биляниш - няма драма! Браво за жестокия проект, пълни ми душата… Горе чашите! Обожавам гласа ти… Време е всички да оценят Биляниш… Харесва ми в това момиче, че винаги предлага нещо различно… Браво, Билянка! Много свежа и хубава песен… Ето, това е различна песен, която е на много високо ниво. Това е хит, различен от масовката, много свеж и много летен клип, точно за сезона… Песента е забавна, свежа и весела, точно това ни трябва сега…”

2
Самата Биляниш също отправя послание с песента:

“Ако има песен, с която свързвам лятото, то тя се казва “Drama”. Надявам се тя да ви донесе много горещи нощи и слънчеви моменти. Приятно слушане…” - и най-искрено благодари на почитателите си след премиерата на видеоклипа: “Благодаря ви за хубавите отзиви и огромен интерес към “Драма”. Без вас съм нищо...”

С право можем да наречен “Драма” нов Балкански хит, защото музиката на песента е на Ernim Ibrahimi, текстът е дело на двамата изпълнители и тяхната колежка Сияна, а аранжиментът – на Даниел Ганев. Режисьор на горещата лятна лента е Иван Димитров – Torex.
Биляниш вече успя да представи “Драма” и пред публиката в няколко града, а снощи бе голямото нощно парти в Слънчев бряг, на което бе и морската премиера на песента.

КАТЕГОРИИ