Биляниш с парти в Planeta Payner Club

Биляниш с парти в Planeta Payner Club

Уикендът ще бъде зареден с много емоции и хубава музика за всички, които изберат хитовия нощен клуб Planeta Payner в Димитровград. Специален гост на партито ще бъде атрактивната певица Биляниш. Последният й музикален проект “Чисто зло”, в който се включва и Сашо Роман се радва на голяма популярност сред меломаните. Песента е включена и в предстоящата компилация с хитове – “Пайнер Хит Сезони - Пролет 2022”.
2
Биляниш успешно разбива своите социални медии и чрез тях достига до хиляди последователи. Така тези, които желаят да знаят всичко за живота на сцената и извън нея, могат да го научат. Неотдавна певицата публикува в Instagram поредица от фотоси, демонстрирайки перфектна фигура и чар.

“Ставайте и влизайте в залата. До лятото остава още малко, призовава Биляниш своите почитатели да спортуват повече

.
Но въпреки многобройните снимки, които публикува, тя все пак запазва нещо от живота си и за себе си и дава само “ограничен достъп до мен, моята енергия, моята душа, моята аура... / limited access to me, my energy, my soul, my aura…”
Така че ако искате да се докоснете до истинската Биляниш, шансът е само един – да бъдете част от партито в Planeta Payner Club в Димитровград тази събота вечер.

КАТЕГОРИИ