“Бомба“ даде успешен старт на Даниела Пирянкова в “Пайнер“

“Бомба“ даде успешен старт на Даниела Пирянкова в “Пайнер“

Дългоочакван бе дебютният проект на най-младата звезда в музикална компания “Пайнер“ - Даниела Пирянкова. “Бомба“ е озаглавена песента, която новата музикална надежда в поп-фолка представи в дует с Джордан премиерно в PlanetaOfficial преди часове. Свежа, мелодична и със силен хитов заряд – така меломаните определят парчето, което за кратко даде заявка да се превърне в хит:

“Браво, Даниела, имаш голямо бъдеще! Успех, ще стане хит!“, “Дебютна песен - топ! Гласа на момичето е жесток! Добре дошла и успех!“, “Ееее, наистина е “Бомба“, “Даниела е уникална! И глас, и визия - страхотна е! А заедно с Джордан, направо ги убиха! Страхотен завършек на лятото!“, “Уникална песен и прекрасен дует! Много добра комбинация! Желая Ви страшно много късмет занапред!“, четем в първите оценки на публиката, която показа завиден интерес към “Бомба“. За по-малко от 24 часа лентата регистрира над 100 000 преглеждания, което е категоричен успех за млад талант.


“Нека се взривим като бомба с #БОМБА – със закачка представи песента Даниела Пирянкова в своя фейсбук профил и не пропусна да благодари на целия екип, вложил душа и сърце в неговата реализация. “Бомба“ е по музика на Irkenc Hyka, аранжимент на Diamond Beat Production и текст на Мариета Ангелова. Реализацията на видеоклипа бе поверена на режисьора Виктор Антонов и оператора Радослав Гочев, а Георги Малев реализира ексклузивна фотосесия на Даниела Пирянкова и Джордан. “Бомба“ вече може да слушате и в стрийминг платформите, а за целта натиснете тук.

КАТЕГОРИИ