Борис Дали: Аз избрах да съм щастлив

Борис Дали: Аз избрах да съм щастлив

Борис Дали представя петия си самостоятелен албум със заглавие “Аз избрах”, който се появи в края на миналата година в предаването “Автограф”. Той беше и последният проект, който музикална компания “Пайнер” издаде за 2018-та.

“Забавих се с този албум. Спомням си преди години всички изпълнители се стараехме и се надпреварвахме да издаваме албуми, правехме промоции и беше много весело. Но времената се изменят, както живота се променя. Сега това не ни е приоритет, защото вече в интернет всеки може да чуе, която песен си поиска, да си подреди собствена плейлиста и да си направи свой диск, според това кои песни харесва. Макар че може да звучи нескромно, но в този диск има много хубави песни”, казва Борис Дали.


Певецът разкрива пред водещата Галя Димитрова защо миналата година е бил много продуктивен. Казва, че хората го стимулират да бъде такъв и да има енергия и желание за работа.

“Аз постоянно имам участия и всеки път искам да представям на хората, които идват да ме гледат и слушат нещо ново. Затова трябва да се правят песни, за да радваш публиката. При мен всяко участие е различно, защото аз се ориентирам от хората. Според настроенията на публиката си избирам и песните.”


Казва, че песента “Аз избрах” му е любима от новия албум. Затова и тя е дала заглавие на диска.

“Аз избрах, да съм щастлив. Много хубав текст има тази песен, а аз определено мога да кажа, че съм щастлив към днешна дата. Животът ме прави щастлив. Много е хубав, весел, забавен. Само човек да е жив и здрав. Работата, участията също ме правят много щастлив. Обичам да пътувам и да съм между хората. Аз съм такъв човек, че като отида на концерт, не отивам по задължение. Никога не съм го смятал за работа. Пеенето винаги е било удоволствие за мен и когато имам участия, аз не отивам да работа. Аз отивам да се забавлявам”, казва още Борис Дали в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ