Борис Дали: Без “Планета” нямаше как да бъдем толкова популярни

Борис Дали: Без “Планета” нямаше как да бъдем толкова популярни

“Автограф” празнува 18-тия рожден ден на телевизия “Планета” заедно с едно от емблематичните лица на музикалната медия – Борис Дали. Певецът се връща години назад и си спомня старта на телевизията, както и кастинга “Планета търси Суперзвезда“, на който беше забелязан и избран.

“Като върна лентата назад, първото нещо, което си спомням, преди още да съм част от “Пайнер” и “Планета”, е че излъчването на телевизията е с много добро качество. Още тогава клиповете изглеждаха по по-различен начин. Ако си спомняте, тогава слушахме музика от аудиокасети и всичко сравнявахме с касетите на “Пайнер”. След това започнахме картината на телевизора да сравняваме с тази на “Планета”. През годините и до ден днешен, и телевизията, и звукозаписите са били на много високо ниво.”


Певецът е убеден, че ако я нямаше “Планета”, изпълнителите на “Пайнер” нямаше как  да имат толкова голяма популярност.

“Телевизията допринася много за нас, защото хората са по-близо до нас, до нашите клипове. Без телевизията тогава нямаше как. Сега вече интернет поизмества леко телевизиите. Но този прозорец, който запълни “Планета”, няма как да е с друго нещо запълнен, така че без нея ние нямаше как да бъдем толкова популярни.”


В “Автограф” Борис Дали си спомня моменти от своя живот, свързани с телевизия “Планета”.

“Страшно много неща ми са се случвали, свързани със снимки на предавания, на клипове, които няма да забравя, имали сме много весели и комични ситуации. Имал съм щастието да снимаме предаване в самолет и как аз управлявам самолета. След това как карам мотоциклет. Никога няма да забравя турнетата, а от там колко интересни спомени имам. Много, много незабравими моменти от къде ли не, които ако я нямаше телевизията, няма как да се случат.”


Певецът признава пред водещата Галя Димитрова, че всеки път изпитва тръпка и леко притеснение преди участие. Според него няма артист, който да не изпитва, ако ще и сто години да има стаж.

“Винаги преди да излезеш на сцената има вдигане на адреналина, усещане, което даже не мога да го опиша. А особено на големите концерти, там тръпката е голяма преди да излезеш. И когато се качиш на сцената и застанеш пред хората, забравяш всичко и започва забавлението”, казва още Борис Дали в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ