Борис Дали: Обичам нови и нови неща

Борис Дали: Обичам нови и нови неща

На 24 март рожденик е Борис Дали. Певецът неведнъж е казвал, че обича нови и нови неща. Има различни хобита и никога не скучае, а най-новата му страст е да се научи да свири на кларинет. Идеята му е дошла спонтанно, след едно участие и затова за рождения си ден той си подари, не един, а два кларинета. Тази вечер ще има мини-концерт вкъщи, на който изпълнителят ще пробва новите придобивки пред цялото семейство.

Борис Дали спазва карантината и в момента довършва много неща вкъщи, които е отлагал във времето. Не крие, че му липсват музикалните срещи с почитателите на поп-фолка и вярва, че заедно ще се справим в този труден момент. Всички, които харесват песните на Борис Дали, могат да се наслаждават на неговия последен видеоклип “Лошите момчета” в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube, а най-големите му хитове може да гледате днес в рубриката “От А до Я” в програмата на “Планета” ТВ и “Планета HD”.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Борис Дали с пожелания за здраве, професионални успехи и вдъхновението никога да не свършва!

КАТЕГОРИИ