Борис Дали: Поп-фолкът тепърва ще се развива и ще достига сериозни върхове

Борис Дали: Поп-фолкът тепърва ще се развива и ще достига сериозни върхове

Тази седмица “Автограф” среща зрителите с Борис Дали. Певецът казва, че се чувства много добре, макар че зимата не е от любимите му сезони. Въпреки че и тя носи своята красота, лятото е предпочитаното време от годината за Борис Дали. Изпълнителят казва, че лятото на 2014 е било много успешно. Певецът е убеден, че занапред предстоят още успехи както за него, така и за неговите колеги.

“Аз винаги съм казвал, че поп-фолкът тепърва ще се развива и ще достига много сериозни върхове. Както всяко нещо, той е имал и спадове и възходящи моменти, графиката му не е постоянно “най-най”. Но като се погледне в дългосрочен план той върви все нагоре. Поп-фолкът е балканска музика. Нашите композитори продават песни на сръбските изпълнители, ние взимаме също от сърбите или от гърците. Наскоро дори някъде четох, че композиторът Кости Йонита е направил песен за една световно известна американска звезда, която песен преди това е изпята от Преслава”, разказва певецът.

За Борис Дали поп-фолкът винаги е била музика номер едно, тя е най-масово слушаната музика. Това е един жанр, който обхваща различни стилове и в него може да се варира. Има песни, които са изцяло с поп звучене. А преди години пък беше много модерно да се правят рокаджийски парчета. За своите песни казва, че си позволява леки отклонения понякога, но не големи.

“При моите песни аз гоня “златната среда”. Според мен не трябва да са нито много хард, нито прекалено модерени. Искам хората да се забавляват като ги слушат,  да влязат вътре в песента и да я усетят. Да видя моите почитатели щастливи и усмихнати, това е най-важното за мен”.

Казва, че е човек, който винаги търси максималното и все си казва “можеше и това да се случи”, но все пак се старае да е премерен и отново търси баланса.

“Животът е баланс. Не успееш ли да  балансираш, падаш. Кариерата ми стартира много сериозно. След това имах по-слаб период, след това нещата пак тръгнаха нагоре. Искам да кажа че откакто съм започнал да пея на всяко мое участие хората много се забавляват и добре ме приемат. Това е най-важното”.

И до днес Борис Дали не може да си отговори на въпроса ако не беше подписал договора с “Пайнер” и ако не се беше стекъл живота му по този начин, какъв щеше да е сега. Казва, че се е замислял много пъти, но отговор не намира.

“Аз не съм мързелив човек и мога да се оправя във всяка ситуация, гладен няма да остана. Но от всичките неща, които правех, животът ме насочи точно към музиката и аз прецених, че това е моята професия. Доволен съм от живота си, така е трябвало да стане и това е моето място”, споделя Борето.

КАТЕГОРИИ