Борис Дали: Роден съм под щастлива звезда

Борис Дали: Роден съм под щастлива звезда

В края на 2018 г. Борис Дали представи своя нов самостоятелен албум “Аз избрах“, който вече се радва на интереса на меломаните в музикалните магазини и в интернет. Заглавието на проекта провокира въпроси за мястото на изборите в живота, а певецът е откровен.

“Не правя трудно изборите в живота. Когато реша нещо, то е на момента и искам да се случи веднага, а дали съдбата често ме е поставяла пред изпитания – да, а често пред трудности, които наистина са важни, си казвам - “нещата сами ще се наредят, той живота сам ще ми подскаже как да постъпя и така и става“. Роден съм някак си под щастлива звезда.“


Борис Дали споделя още в свое интервю пред Маги Сидерова, че е максималист и никога не смее да признае дори и пред себе си, че е напълно доволен от постигнатото, защото винаги може и още.

“Аз винаги сам си слагам една спирачка - да не се радвам много на хубавото и да не съжалявам много за лошото“.

Изпълнителят разкрива, че съвсем скоро предстои да реализира и нов видеоклип, който е към трио с Теди Александрова и Илиян. А когато не е на сцената, в свободното си време, предпочита спокойствието и да е далеч от суетата на големия град.

 

КАТЕГОРИИ