Борис Дали избра 18 песни за новия си албум

Борис Дали избра 18  песни за новия си албум

“Аз избрах” е новия самостоятелен албум на Борис Дали, поднесен като празничен подарък за неговите почитатели. “Аз избрах” е четвърти поп-фолк албум в кариерата му и пети, след фолклорния “Младо момче”, който се появи преди четири години. Борис Дали е включил в новия диск 18 песни, създавани през последните няколко години, след излизането на предишния му поп-фолк албум “Борис Дали - 2013”, в който броят на песните също е 18. През същата 2013 година се появиха най-добрите песни на Борис Дали в поредицата “Златните хитове на Пайнер” под №21.

“Аз избрах” включва и две от прекрасните балади на Борис Дали – “Горчива самота” и дуетът с Емилия “Обичай ме”, донесъл им награда за “Баладичен хит” през 2015 година. Най-характерното в новия албум е големия брой съвместни проекти. На първо място това са дуетите с Емилия – “Обичай ме” и “Някой богат”. С “Ще си моя” Борис Дали въведе македонската звезда Елена Велевска в музикална компания “Пайнер”. В сътрудничество с Цветелина Янева той записа “Ламята”.

Една от обичаните му дуетни половинки е Теди Александрова, с която направи “Барби” и “Температура” заедно с DJ Живко Микс. Борис Дали има още три тройни проекта – “Барабанче” с Галена и Галин и “Дай, дай, дай” с Ангел и Adnan Beats. Във видеото на последната песен участва и колежката му Крисия D. И не на последно място е парчето “Гол”, което е идейно продължение на мегахита от 2010 година “Палатка” с Илиян и Константин. Новият албум на Борис Дали “Аз избрах” можете да закупите от тук или от магазините на “Пайнер” в цялата страна.

КАТЕГОРИИ