Борис Дали откровено за голямата си любов

Борис Дали откровено за голямата си любов

“Голямата ми любов е музиката, но имам и много други неща, към които съм пристрастен. Като се замисля, са толкова много, че спокойно мога да кажа, че най-голямото ми пристрастие е да не спирам да се занимавам с нещо”, откровен е Борис Дали в предаването “Звездно”.

Певецът е много сръчен и не е изненада, че едно от любимите му занимания е да твори. Той е технически грамотен и обича, не само да поправя, но и да измисля разни неща. Независимо от това, дали са от дърво или от метал, най-голямото удовлетворение за него е да ги види в действие.

“Друга моя страст е адреналина в кръвта, който ми го дават мотоциклетите и по-бързите автомобили. От дете съм на две колела, а слабост са ми мотоциклетите. В последно време започнах да колекционирам ретро машини.”


Звездата на телевизия “Планета” споделя, че голямата му страст напоследък е да засажда различни видове овощни и декоративни дръвчета.

“Имам голям двор, в който обичам да има растителност, да виждам живот в него – казва изпълнителят и допълва – Хубаво е всеки да се занимава с нещо, да бъде привързан към природата и към различни дейности, защото човек, когато работи, когато твори, когато е ангажиран, тогава е жив и може да се развива. Това нещо ще му помогне, особено на младите хора, за изграждането като сериозна личност. Препоръчително е да не спират да творят, а животът ще ги насочи в правилната посока, аз съм сигурен.”

КАТЕГОРИИ