Борис Дали представи “Ти не харчиш” със закачливо видео

Борис Дали представи “Ти не харчиш” със закачливо видео

Борис Дали зарадва многобройните си почитатели като представи видеоклипа към “Ти не харчиш” в Planeta Official в Youtube. Сингълът бе представен за първи път на Годишните музикални награди на “Планета” ТВ, а негови автори са Цветан Спасов и Георги Куртев – за музиката и аранжимента и Росен Димитров – за текста.
С вокали пък се включва и Теди Александрова, което придава допълнителен колорит на звученето. Лентата бързо успя да привлече вниманието на меломаните със закачливата история, вложена в кадрите, а отзивите не закъсняха.

“Радостен съм от факта, че Борето представи видеоклип на тази песен, защото наистина заслужаваше такъв. Носи много хитов потенциал, игрива и закачлива. Хареса ми още с първото слушане на Наградите, а от днес и по-често ще си я гледам и по ТВ”, “Борис Дали е талантлив певец с ангелски глас и неповторимо излъчване, песента е страхотна, видеоклипът е много добър, поздравления за екипа на този страхотен проект! Борис Дали да продължава да прави стойностни проекти, както досега”, пишат феновете в Youtube.

КАТЕГОРИИ